Utrolig gode og kaloriefattige kanelsnegle toppet med glasur og fyldt med kanel. Nyd med en kop kaffe som et sundere mellemmåltid eller dessert!

Ingredienser

Dejen

1 dl havremel - Star Nutrition

1 dl hvedemel

0.5 dl Soja protein isolate - Star Nutrition

1 tsk kanel

150g fedtfattig græsk yoghurt


Fyld

2 spsk let smør

1 spsk sukrin

1 tsk kanel


Glasur

2 spsk 0 calorie powdered sweetener

2 spsk mandelmælk

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål.
  3. Rør indtil alt er blandet godt sammen, og tilsæt derefter den græske yoghurt.
  4. Når blandingen begynder at smuldre, fortsæt da med at ælte, indtil du har en samlet fej.
  5. Spred mel ud på en plade og rul dejen ud til en tynd rektangel. Fordel smørret ovenpå dejen og drys med kanel og Sukrin ovenpå.
  6. Rul dejen grundigt op til en "pølse" og skær i 9 stykker.
  7. Læg stykkerne på et fad og bag i 10-12 minutter.
  8. Pisk sødemiddel og mandelmælk sammen til der dannes en glasur.
  9. Fordel glasur over de nybagte snegle.
  10. Tag et Instragram-værdigt billede (valgfrit)
  11. Spis, nyd og del nu dit bagværk!

Næringsindhold

Næringsindhold

  • Energi 76 kcal 
  • Fedt 1 g 
  • Kulhydrater 10 g 
  • Protein 6 g
Køb produkterne fra opskriften
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
62 kr
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
49 kr
+ 3 varianter
239 kr
Køb
Køb