Luftig og magisk god mug cake, med et generøst lag vaniljeglasur, hindbør og regnbue krymmel. For alt smager bedre med lidt kulør, ikke sandt? Del med en ven eller behold den helt for dig selv – Den indeholder jo hele 40g protein, så hvorfor ikke! Den er desuden helt vegansk.

Ingredienser

1 STOR MUG CAKE

50 g Instant Oats 

20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition

1 tsk. granuleret stevia 

2 tsk. chiafrø

100 g æblesovs/mos

2 tsk. olie

2 spsk. havremælk 

1 tsk. krymmel 

FROSTING

100 g sojayoghurt 

20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition

Instruktioner

1. Bland Instant oats, sojaprotein, chiafrø og stevia i en skål.

2. Tilsæt æblesovs, olie, havremælk og til sidst røres krymlet i. 

3. Hældes op i en stor kop. 

4. Bages i mikroovn i 2-3 min. ved maximal effekt. 

5. Hæld kagen ud på et fad og lad den kølne. 

6. Bland ingredienserne til glasuren. 

7. Smør rigeligt med glasur på kagen og dekorerer den med f.eks. hindbær og krymmel. 

8. Velbekomme!

Ernæringsdeklaration

Ernæring per ½ mug cake

• Energi 293 kcal

• Fedt 9 g

• Kulhydrater 28 g

• Protein 23g

Køb produkterne fra opskriften
+ 3 varianter
239 kr
Køb
Køb
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
49 kr
Køb flere, spar mere
59 kr