
Bananbrød
Vegan Protein Banana Bread
Et saftigt og lækkert bananbrød som passer lige så godt til morgenmaden som til mellemmåltidet. Eller hvorfor ikke til når du har lyst til et sundere alternativ til eftermiddagspausen? Den her opskrift er desuden helt vegansk.
Forberedelsestid: 5 min
Bagetid: 45-50 min
Ingredienser:
1,5 skefuld (75 g) Soy Protein Isolate
2,5 tsk Fiberhusk (10 g)
100 g havregryn
1 tsk bagepulver (5g)
3 modne bananer (300g)
1 dl havremælk
120 g Protein Hazelnut Cream
1 drys salt
Næringsindhold
I hele opskriften:
- Kulhydrater 162,2 g
- Protein 106 g
- Fedt 63,5 g
- Energi 1656 kcal
Fremgangsmåde:
1. Start ovnen på 180 grader.
2. Mix havregrynet til et groft mel.
3. Bland alle de tørre ingredienser.
4. Tilsæt banan, havremælk og hasselnøddecremen.
5. Mix det hele sammen med en stavblender.
6. Hæld det op i bageform med bagepapir.
7. Bag i midten af ovnen, 180 grader, 45-50 min.
Tips! Tag endnu mere hasselnøddecreme og skiver af banan på toppen, for den ultimative godbid!
Find flere opskrifter her.