100 kr rabat til vores kundeklubmedlemmer! Klik her >>

Ris, pasta og nudler

Ris, pasta, nudler og gryn er fast inventar i de fleste hjem og anvendes flittigt i diverse retter. Udover de traditionelle råvarer findes der desuden produkter med alter... Ris, pasta, nudler og gryn er fast inventar i de fleste hjem og anvendes flittigt i diverse retter. Udover de traditionelle råvarer findes der desuden produkter med alternativt indhold. Eksempelvis findes der pasta, som er tilpasset dig som ikke tåler gluten. Der findes også produkter med et lavt kulhydratsindhold for dig, som vil undgå kulhydrater. I denne kategori finder du det meste indenfor området ris, pasta, nudler og gryn. Læs mere

Mange lavkalorie basisprodukter

Der findes efterhånden et stort og varieret udvalg af fødevarer med lavt kulhydrat- og kalorieindhold. Du kan f.eks. vælge produkter fra grønne eller sorte sojabønner og rød eller sort quinoa. Lavkulhydratpasta fås hos en række leverandører og er et godt basisprodukt. Der er også mange forskellige slags nudler til dig, der vil spise nudler med lavt kalorieindhold. Hvis du har en kalorifattig diæt, er det godt at kombinere nudler med masser af fisk og magert kød for at sikre, at du får alt, hvad din krop har brug for til et sundt vægttab.

Populære shirataki produkter

Shirataki er en anden mulighed for dem, der ønsker at undgå for meget kulhydrat i deres diæt. Ordet shirataki kommer fra japansk og betyder hvidt vandfald. Prøv shirataki-nudler og shirataki-ris, der indeholder ekstremt lidt kulhydrater. Shirataki-produkter er fremstillet af konjak-rod og indeholder kun 0,4% kulhydrater og ca. 8 kcal pr. 100 gram. Disse produkter er fremragende til dem, der ønsker en kost med lavt indhold af kulhydrater og samtidig vil reducere deres kalorieindtag. Shirataki er perfekt egnet til forskellige wokretter, kødsauce og fiskeretter. Shirataki-produkter er hvide som glas, men kan farves med f.eks. paprikapulver, hvis du ønsker det.

Basisvarer som passer til forskellige diæter og behov

I dag har mange mennesker problemer med forskellige intolerancer. For eksempel er glutenintolerance meget almindelig. Hvis du er allergisk over for gluten, skal du vælge at spise mad, der er glutenfri, og der er mange gode basisprodukter at vælge imellem. Hvis du også vælger at spise alternativer med lavt kulhydrat, er diætnudler en mulighed. Disse findes både som glutenfri og med lavt indhold af gluten. Derfor er det let at spise glutenfrit såfremt du er glutenintolerant.

Skjul
Sortiment filtrering
Rens filtre
Afbryd
Anvend filter