Sund banankage med proteinpulver

Har du lyst til en god og svampet banankage, men i en sundere udgave? Så prøv denne opskrift! Opskriften giver en kage med ca. 10 stykker.

Ingredienser

  • 4 modne bananer
  • 120 g havregryn
  • 50 g proteinpulver (Casein gør kagen lidt mere svampet, men Whey kan også bruges)
  • 200g Liquid egg whites
  • 50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 graders varmluft. Alle ingredienserne blendes i blender eller foodprocessor, undtagen en 1/2 banan og chokoladen. Blendes til en passende kagemasse. Hak chokoladen og bland i dejen. Hæld dejen i en form med bagepapir. Skær den sidste halve banan i skiver og pyt kagen med den. Bag kagen 25 minutter.

Næringsindhold pr. stykke kage

  • Kalorier: 134 kcal
  • Protein: 8,4 g
  • Fedt: 2,4 g
  • Kulhydrat: 18,9 g
Mest solgte
Køb flere, spar mere
Mest solgte
Køb flere, spar mere
34 anmeldelser
64 kr
Mest solgte
+ 9 varianter
Mest solgte
+ 9 varianter
118 anmeldelser
199 kr
Køb
Køb
Mest solgte
+ 27 varianter
Mest solgte
+ 27 varianter
631 anmeldelser
229 kr
Køb
Køb