Banner

Picnicvenlig mad står øverst på listen i sommermånederne! Hvad er ikke hyggeligere end at kunne tage noget godt med til stranden eller parken?!

Benyt lejligheden til at sætte denne opskrift på din go-list for god picnicmad! En let pastasalat med cremet yoghurtdressing, kylling og farverige grøntsager. Meget god og let at lave!

Ingredienser

4 portioner

2 dl Urtekram penne/fusilli glutenfri pasta  

300g marineret kylling  

100g cherrytomater, halve  

1/3 af en agurk, skåret i småbider 

1-2 poser salatblanding  

DRESSING 

1 dl low fat græsk yoghurt 

1/2 tsk Sirup  

1/2 tsk Urtekram fransk æblecidereddike

½ tsk sennep

1/2 citronjuice 

1/2 spsk Hvidløgspulver 

Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen som anvist på forpakningen. Imens pastaen koger steges den marinerede kylling. Sættes til side for at afkøle. 
  2. Alle ingredienser til dressingen piskes sammen.  
  3. Skær grøntsagerne. Tilsæt grøntsagerne i en skål med pasta og kylling og tilsæt salaten. Hæld dressingen over, rør rundt, server som den er og nyd !!

Næringsindhold

Næringsindhold per portion

  • Energi 279 kcal 
  • Fedt 4 g 
  • Kulhydrater 43 g 
  • Protein 18 g
Køb produkterne fra opskriften
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
1 anmeldelser
18 kr
33 kr