0
0

Mindst 20% rabat på hele Chained Nutrition!
Klik her>>>

Privatlivspolitik

HSNG værner om dine persondata. Det betyder, at vi for eksempel er åbne om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, ikke sælger dine personoplysninger til andre virksomheder, og at vi følger gældende regler angående databeskyttelse. I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål m.m.

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB (org. nr 556564-4258) (”HSNG/os/vi/vores”) er dataansvarlig for brugen af dine persondata, som beskrives i denne Privatlivspolitik. Vi har også udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som overvåger, at HSNG følger reglerne for databeskyttelse. Hvis du har spørgsmål angående anvendelse af dine oplysninger, kan du kontakte os eller vores databeskyttelsesrådgiver her:

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vi behandler forskellige typer af oplysninger om dig. Det kan være oplysninger, som du har givet os, andre oplysninger, der er skabt af os, og visse oplysninger henter vi fra andre kilder. Hvilke oplysninger vi har brug for afhænger blandt andet af, hvilken relation du har til os, for eksempel hvis du er kunde eller besøger vores hjemmeside. Visse oplysninger skal vi anvende for til eksempel at kunne indgå eller fuldføre vores aftale med dig. Uden disse oplysninger kan vi derfor ikke indgå for eksempel købsaftaler eller levere et produkt til dig. Vil du vide mere om, hvilke oplysninger vi anvender, så klik på plustegnet.

Datatype

Hvem får vi dine persondata fra?

Skal vi have dine data?

Kontakt- og identificeringsoplysninger

F.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, personnummer, kundenummer, køn og kundetype

Oplysningerne indsamles hovedsageligt fra dig. Visse oplysninger, for eksempel kundenummer, skabes af os.

Vi skal bruge alle din oplysninger undtagen fødselsdato, køn og kundetype for at kunne fuldføre vores aftale med dig.

Købs- og produktoplysninger

F.eks. oplysninger om dine køb, produkt, købssum, hvornår du foretog købet, og ordren blev sendt samt ordrenummeret.

Oplysninger samles hovedsageligt fra dig. Visse oplysninger, for eksempel ordrenummer, oprettes af os.

Vi skal bruge disse oplysninger for at indgå og fuldføre aftaler med dig

Adfærdsdata

F.eks. oplysninger om, hvilke produkter du har købt, hvordan du interagerer med os inklusiv oplysninger, der indsamles via cookies og anden lignende teknologi.

Oplysninger samles hovedsageligt fra dig, for eksempel når du har foretaget et køb eller besøger vores hjemmeside.

Disse oplysninger er frivillige at give, foruden visse oplysninger, der er nødvendige for eksempelvis vores hjemmesides funktionalitet

Sagsoplysninger

F.eks. oplysninger, som du afgiver, når du kommunikerer med os via kundeservice, telefon, e-mail, chat eller sociale medier.

Oplysningerne samles hovedsageligt fra dig. Visse oplysninger, for eksempel sagsnummer, oprettes af os.

Oplysninger om for eksempel navn, kundenummer, adresse, e-mailadresse og telefonnummer er nødvendige, for at vi skal kunne fuldføre en aftale med dig

Betalings- og faktureringsoplysninger

F.eks. fakturaadresse, betalingsvilkår, fakturanummer og aktuelle krav eller gæld

Oplysningerne samles hovedsageligt fra dig. Visse oplysninger, for eksempel fakturanummer, oprettes af os.

Ved direkte betaling: kundenummer, ordrenummer, navn, e-mailadresse, leveringsadresse er nødvendige, for at vi skal kunne indgå og fuldføre vores aftale med dig.

Ved faktura/delbetaling: kundenummer, ordrenummer, navn, e-mailadresse, leveringsadresse, personnummer og ordrelinjer/produkter inkl. antal og beløb er nødvendige, for at vi skal kunne indgå og fuldføre vores aftale med dig.

Enhedsdata

IP-adresse, enhedstype, enhedsmodel, sprogindstillinger, webindstillinger, operativsystem og cookies og lignende teknologi

Oplysningerne samles hovedsageligt fra dig,. men kan også samles fra andre, for eksempel samarbejdspartnere indenfor markedsføring.

Visse oplysninger er nødvendige, for at vi kan fuldføre aftalen med dig. Visse oplysninger er frivillige at give, for eksempel kan du vælge ikke at give samtykke til visse cookies.


Hvorfor behandler vi dine persondata?

Vi behandler dine oplysninger til forskellige formål. Nedenfor finder du information om disse formål, retsligt grundlag, samt hvor længe vi opbevarer dine persondata. Du kan selv vælge, hvilken information du vil dele, afhængig af hvad der er relevant for dig.

Hjemmesidebesøgende

Når du anvender vores hjemmeside, kan vi sammen med vores tredjepartslevarandører anvende cookies og lignende teknologi og derved placere filer eller kodning på din enhed eller browser. Dette gør vi uanset, om du vælger at foretage et køb af vores produkter eller ej. Ved hjælp af cookies og lignende teknologi behandler vi dine oplysninger, blandt andet for at understøtte din brugeroplevelse, for at kunne interagere med dig og for at optimere vores markedsføring til dig. Vil du vide mere om vores behandling af dine oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, så klik på plustegnet.

Formål

Datatype

Retsligt grundlag & Lagringstid

Nødvendig funktionalitet

Tilbyde nødvendig funktionalitet, som du som hjemmesidebesøgende ønsker

Adfærdsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

E-handel

Tilbyde og håndtere salg af vores produkter på vores hjemmeside

Adfærdsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

Analyse og statistik

Analysere og rapportere angående din adfærd og din brug af vores hjemmeside, bl.a. for at optimere vores hjemmeside og forbedre din brugeroplevelse.

Adfærdsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

Markedsføring

For at kunne sende relevante markedsføringsbeskeder til dig, inklusive vores samarbejdspartnere, som vi mener, at du vil være interesseret i, og som blandt andet baseres på, hvordan du interager med os

Adfærdsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

Undersøgelser

Gør det muligt for dig at vurdere for eksempel et produkt eller vores hjemmeside, for at samle din svar på undersøgelser og vurdere svarene

Adfærdsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

 Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

Chat

For at kunne chatte med dig og besvare dine spørgsmål

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Sagsoplysninger, Andre oplysninger, som du selv giver på vores hjemmeside

Interesseafvejning

Så længe sagen er aktiv og tre måneder derefter

Beskyttelse

Beskytte vores hjemmesider mod skadelig trafik, for eksempel opdage bedrageri og beskyttelse af dine oplysninger

Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt med hensyn til formålet af behandlingen og legal krav

Se også vores cookiepolicy cookiepolicy for mere information om hvilke cookies og lignende teknologi, som vi kan placere på din enhed eller browser.

Da du som hjemmesidebesøgende også kan være abonnent på vores nyhedsbrev, kunde og medlem af vores kundeklub, kan vi behandle dine oplysninger på andre måder, som du kan læse mere om her, her og her.

Abonnenter på nyhedsbrevet

Hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at oplyse din e-mailadresse i en formular på vores hjemmeside, så vil vi behandle dine oplysninger for at kunne sende nyhedsbrev til dig. Vil du vide mere om vores behandling af dine oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så klik på plustegnet.

Formål

Datatype

Retsligt grundlag & Lagringstid

Sende nyhedsbrev

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Adfærdsoplysninger

Interesseafvejning

Efter 6 måneders inaktivitet eller så længe du ikke frabeder dig markedsføring, eller til du framelder nyhedsbrevet

Påminde dig om, at du har forladt en kurv uden at foretage et køb

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Adfærdsoplysninger

Interesseafvejning

Efter 6 måneders inaktivitet eller så længe du ikke frabeder dig markedsføring, eller til du framelder nyhedsbrevet

Sende en guide til dig om, hvordan hjemmesiden fungerer

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Adfærdsoplysninger

Interesseafvejning

Efter 6 måneders inaktivitet eller så længe du ikke frabeder dig markedsføring, eller til du framelder nyhedsbrevet

Da du som abonnent på vores nyhedsbrev også kan være hjemmesidebesøgende, kunde og medlem af kundeklubben, kan vi også behandle dine data på andre måder, som du kan læse mere om her, her og her.

Kunde

Hvis du vælger at købe nogle af vores produkter, og dermed bliver kunde hos os, vil vi behandle dine oplysninger for eksempelvis at indgå købsaftale med dig, levere varen, håndtere din betaling, tilbyde kundesupport samt sørge for, at du få så gode og relevante produkttilbud som muligt. For mere information om, hvordan vi behandler vores kunders oplysninger, klik på plustegnet.

Formål

Datatype

Retsligt grundlag & Lagringstid

Indgå og fuldføre aftale om køb, inkl. levering af købte produkter

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Tre år fra du har foretaget et køb hos os.

Betalingsadministration

For eksempel ved betaling for de produkter, som vi har en aftale om, håndtere fakturaer og betalinger, håndtere eventuelle prisafslag som følge af klage og reklamationer, sende påmindelser og foretag inkasso og/eller retslige foranstaltninger, hvis det er nødvendigt for betaling

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger,

Adfærdsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Tre år fra du har foretaget et køb hos os.

Bogføringsformål

Betalings- og faktureringsoplysninger

Retslig forpligtelse

Syv år efter udgangen af det kalenderår, hvor regnskabsåret er afsluttet

Kundesupport

For eksempel håndtere spørgsmål, reklamationer og tilbagekøb

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Tre år fra du har foretaget et køb hos os.

Anonymisering af dine oplysninger

Så oplysninger ikke længere kan føres til dig som individ. Avendes som grundlag for analyse, for eksempel for at forstå adfærd hos vores kunder og skabe ”modeller”

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Interesseafvejning.

Indeværende år (for dit køb) og yderligere tre kalenderår

Opdeling af vores kundebase i forskellige målgrupper

Analyse af oplysninger, som vi har indsamlet fra eksterne kilder sammen med oplysninger, som vi selv har indsamlet for at øge vores forståelse af forskellige kundegrupper og hvordan de grupper agerer

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Interesseafvejning.

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Bygge modeller

Baseret på præferencer og adfærd for kategorisering og matchning af tilbud

(for mere information klik her)

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger

Interesseafvejning.

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Analyse af præferencer og adfærd, kategorisering og matchning af tilbud

Baseres eksempelvis på køb af produktpræferencer og besøgsfrekvens på hjemmesiden (for mere information klik her)

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Analyse til at forstå købsadfærd i relation til forskellige kampagner, produkter og salgskanaler

Hvis du køber mere end et af vores produkter eller tjenester, så ser vi eksempelvis på i hvilken kanal, du har foretaget et køb, hvor meget, etc.

For mere information om, hvordan vi anvender dine oplysninger til dette formål klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Interesseafvejning

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Rette markedsføring af vores produkter og tjenester via vores hjemmesider, SMS eller mail

For mere information om hvorfor du får vist et tilbud, klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Rette markedsføring via eksterne kanaler såsom Facebook, Google og andre annoncenetværk.

For mere information om hvorfor du får vist tilbud, klik her.

Enhedsoplysninger

Interesseafvejning

15 måneder fra du har foretaget et køb hos os.

Da du som kunde også kan være hjemmesidebesøgende, abonnent på nyhedsbrevet og medlem af kundeklubben, kan vi også behandle dine data på andre måder, som du kan læse mere om her, her og her.

Kundeklubmedlemmer

Hvis du er, eller vælger at blive, medlem af kundeklubben hos os, vil vi behandle dine oplysninger, blandt andet for at opsætte og administrere selve medlemsskabet og for at kunne tilbyde relevante tilbud til dig. For mere information om, hvordan vi behandler kundeklubmedlemmers oplysninger, klik på plustegnet.

Formål

Datatype

Retsligt grundlag & Lagringstid

Identificere og registrere dig som kundeklubmedlem.

For eksempel i samarbejde med, at du indgår aftal med os ved at skabe en brugerkonto hos os

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Køb- og produktoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Oprette og håndtere din kundekonto og din valg på vores hjemmesider

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Køb- og produktoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Anonymisering af dine oplysninger

Så oplysninger ikke længere kan føres til dig som individ. Avendes som grundlag for analyse, eksempelvis for at forstå adfærd hos vores kunder og skabe ”modeller”

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Opdeling af vores kundebase i forskellige målgrupper

Analyse af oplysninger, som vi har indsamlet fra eksterne kilder sammen med oplysninger, som vi selv har indsamlet for at øge vores forståelse af forskellige kundegrupper, og hvordan de grupper agerer

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger.

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Bygge modeller

Baseret på præferencer og adfærd for kategorisering og matchning af tilbud

For mere information klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Analyse af præferencer og adfærd, kategorisering og matchning af tilbud

Baseres eksempelvis på køb af produktpræferencer og besøgsfrekvens på hjemmesiden. For mere information klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger

Enhedsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Analyse til at forstå købsadfærd i relation til forskellige kampagner, produkter og salgskanaler

Hvis du køber mere end et af vores produkter eller tjenester, ser vi for eksempel på, i hvilken kanal du har foretaget et køb, hvor meget, etc.

For mere information om, hvordan vi anvender dine oplysninger til dette formål, klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Rette markedsføring af vores produkter og tjenester via vores hjemmesider, SMS eller mail

For mere information om, hvorfor du får vist et tilbud, klik her.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Enhedsoplysninger,  Køb- og produktoplysninger

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Rette markedsføring via eksterne kanaler såsom Facebook, Google og andre annoncenetværk.

For mere information om hvorfor du får vist tilbud, klik her.

Enhedsoplysninger,

Fuldførelse af aftale

Indtil du frasiger dig markedsføring eller til kundeklubaftalen opsiges af dig eller os

Da du som medlem af kundeklubben også kan være hjemmesidebesøgende, abonnent på nyhedsbrevet og kunde, kan vi også behandle dine data på andre måder, som du kan læse mere om her, her og her.

Anvendelse af dine oplysninger som vi særskilt vil gøre dig opmærksom på

Analyse af dine præferencer og adfærd

Vi anvender dine oplysninger for at danne os et mere detaljeret billede af, hvem du er, hvad du synes om, og hvilke af vores produkter, du kan være interesseret i. Vi gør dette for at forstå dig bedre, hvilke præferencer du har, og hvordan vi kan tilbyde dig den bedste service, tjenester og produkttilbud. Klik på plustegnet hvis du vil vide mere.

I første omgang skabes en profil til dig. Når vi gør dette, vil vi skabe nye oplysninger om dig, og vi vil samtidig placere dig i en gruppe med andres personer, som enten befinder sig i en lignende situation som dig, eller hvis præferencer, vi tror, ligner dine. Nogle gange vil vi i stedet anvende et annoncenetværk, som gør grupperingen for os baseret på den information, de har adgang til.

Resultatet af vores analyse og oplysninger anvendes først og fremmest i markedsføringsøjemed. Når du derefter eksempelvis går ind på en hjemmeside, hvor vi viser vores annoncer, kan vi sikre, at netop du ser en annonce med indhold, der er relevant for dig. Vi kan også sende kampagner ud baseret på grupperingen til dig via e-mail, sms eller brev.

Ved hjælp af forskellige samarbejdspartnere kan vi også følge, hvordan du interagerer med os, hvilke annoncer der virker mere interessant, og om nogle af disse fører til køb. På den måde kan vi styrke vores kendskab til grupperne og dermed lære endnu mere om, hvilke annoncer, der er relevante for dig, og hvilke der ikke er.

Du bør være opmærksom på, at dette kan få visse konsekvenser for dig. Det kan for eksempel påvirke hvilke tilbud, du får fra os, samt hvor og hvordan vi vælger at kontakte dig.

Udvikling og forbedring af vores tjenester

Vi analyserer oplysninger om dig for at forbedre vores virksomhed, hjemmeside, produkter og tilbud samt for at udvikle nye tjenester, produkttilbud og vores arbejdsmetoder. Vores analyser laves i første omgang med anonymiserede oplysninger. Hvis det ikke er muligt, laver vi oplysninger med anonymiserede oplysninger. Klik på plustegnet, hvis du vil vide mere.

Formål

Datatype

Retsligt grundlag & Lagringstid

Anonymisering af dine oplysninger

Så oplysninger ikke længere kan føres til dig som individ. Avendes som grundlag for forbedring, optimering og udvikling.

Kontakt- og identificeringsoplysninger, Køb- og produktoplysninger, Adfærdsoplysninger, Betalings- og faktureringsoplysninger.

Interesseafvejning

2 år

Forbedre tilbud og arbejdsmetoder

Analyse for at forstå brugen af vores produkter, og hvordan de fungerer for at forbedre vores tilbud og arbejdsmetode, for eksempel interaktioner med kundeservice, betalinger og anvendelse af produkter.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger.

Interesseafvejning

2 år

Evaluering og statistik

Evaluere og anvende statistik af annoncer, udsendelser og kampagner, benyttede tilbud salg og kundeservice.

Kontakt- og identificeringsoplysninger,

Køb- og produktoplysninger,

Adfærdsoplysninger,

Betalings- og faktureringsoplysninger.

Interesseafvejning

2 år

Information om interesseafvejning

Som det fremgår ovenfor understøtter vi nogle gange vores håndtering af dine oplysninger på vores (eller anden parts) såkaldte berettigede interesse. Det betyder, at vi har bedømt, at vi må anvende dine oplysninger til et vist formål, da vores interesse i at anvende dine oplysninger vejer tungere, end din ret til ikke at blive omfattet af brugen. Dette kaldes ”interesseafvejning”. Vores interesse i at anvende dine oplysninger skal være velbegrundet og motiveret. Kontakt os eller databeskyttelsesrådgiver, hvis du vil vide mere om, hvordan vi har skabt interesseafvejningen til et vist formål.

Hvilke rettigheder har du?

Når du er registreret hos os har du visse rettigheder. Hvis du vil udøve nogle af dine rettigheder, beder vi dig kontakte os her. For at du skal kunne udøve dine rettigheder, har vi brug for at kunne identificere dig på en sikker måde. Det handler om, at uvedkommende ikke skal have mulighed for at gå adgang til eller ændre dine oplysninger. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan, og senest indenfor en måned fra vi har modtaget din forespørgsel. Hvis vi ikke kan besvare din forespørgsel eller har brug for mere tid, vil vi forklare hvorfor. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke rettigheder du har. Klik på rubrikken, hvis du vil vide mere om en specifik rettighed.

Ret til adgang (registeruddrag)
Du har ret til at vide, om vi anvender dine persondata. Hvis vi gør det, har du også ret til at få gratis information om, hvilke oplysninger vi anvender, hvordan vi anvender dem mm. Du har også ret til at få en kopi af alle de personoplysninger, vi har om dig. Hvis du kun er interesseret i visse oplysninger, kan du angive det i din forespørgsel, for eksempel ved at specificere, om du er interesseret i en vis type oplysninger (for eksempel Kontakt- og identifikationsoplysninger) eller hvis du vil have del i oplysninger fra en bestemt tidsperiode.
Ret til ændring
Hvis nogle af de oplysninger, vi behandler om dig er forkerte eller ufuldstændige, har du ret til at få de oplysninger rettet eller tilføjet.
Ret til sletning
Under visse forudsætninger har du ret til at få dine personoplysninger slettet, for eksempel hvis vi ikke længere behøver oplysningerne til det formål, som vi indsamlede til, eller hvis du gør indvendinger mod behandlingen.
Ret til dataportabilitet
Hvis vi behandler dine personoplysninger efter dit samtykke eller for at opfylde en aftale med dig, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du modtager personoplysninger, som vedrører dig selv, og som du selv har oplyst os. Oplysningerne afleveres elektronisk i et vist format. Du har også ret til at få oplysningerne elektronisk direkte til en anden personoplysningsansvarlig, hvis det er teknisk muligt
Ret til at gøre indvender
Du har altid ret til at indvende mod brug af dine data til direkte markedsføring. Du har også ret til at indvende mod brug af dine data, som sker på baggrund af vores eller anden parts berettigede interesse. Hvis du gør indvendinger, og vi ikke kan vise afgørende berettiget motiv, der vejer tungere end dine interesser, vil vi afslutte brugen, som du gør indvendinger mod.
Ret til at tilbagekalde samtykke
Du har til, når som helst, at tilbagekalde et samtykke, som du har givet til en vis brug af dine oplysninger. Hvis du tilbagekalder et samtykke, så påvirker det ikke vores brug af dine oplysninger, inden samtykket tilkaldes.
Ret til begrænsning
Du kan under visse forudsætninger begære, at vi begrænser behandlingen af dine oplysninger. Med begrænsningen menes, at oplysningerne markeres, så de i fremtiden kun kan anvendes til visse afgrænsede formål. Hvis du for eksempel har begæret redigering eller indvendt mod behandling, så kan du begære, at behandlingen begrænses i den tid, vi udreder din forespørgsel om redigering eller indvending. Når begrænsningen ophører, vil vi informere dig om dette.
Ret til at klage

Hvis du har spørgsmål til vores brug af persondata, vil gøre brug af dine rettigheder eller klage over brugen, så er du velkommen til at kontakte os eller vores databeskyttelsesrådgiver.

Datatilsynet er den danske tilsynsmyndighed for vores brug af dine persondata. Hvis du er utilfreds med vores brug af dine persondata, kan du også henvende dig der. Kontaktoplysninger finder du her.

Anden vigtig information

Dine oplysninger deles med andre

Vi deler dine oplysninger med vores samarbejdspartnere, andre virksomheder indenfor vores koncern eller andre parter, der udfører tjenester på vores opfordring. Vi kan også dele dine oplysninger med andre, hvis det kræves i henhold til loven eller myndighedsbeslutning. Her nedenfor sammenfatter vi hvem, vi deler oplysninger med.

-         Samarbejdspartnere inden for markedsføring

-         Samarbejdspartnere inden for betaling/betalingsløsninger

-         Speditører / transportører

-         IT-tjenesteleverandører

-         Kundeservicesystemer

-         Virksomheder i vore koncern og overtagende virksomhed i forbindelse med mulig erhvervelse af vores forretning, og lignende

Overførsel af oplysninger udenfor EU og EES

Vi overfører nogle gange dine oplysninger til samarbejdspartnere eller underleverandører, som befinder sig udenfor EU og EES. Vi foretager nødvendige beskyttelsesforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger får tilstrækkelig beskyttelse. Dette kan gøres på forskellige måder. Hvis du vil vide mere om beskyttelsesforanstaltningerne, og til hvilke lande dine oplysninger kan overføres til, så klik på plustegnet.

Hvis oplysningerne sendes til et land, som den Europæiske kommission anser har tilstrækkelig høj beskyttelse, behøves der ikke ekstra beskyttelse. En liste over de lande finder du her.

Hvis oplysningerne overføres til et andet land udenfor EU og EES, kan overførslen indebære øget risikoeksponering for dine personoplysninger, blandt andet hvad angår mulighederne for, at myndighederne i et tredje land får adgang til personoplysninger og dine muligheder for at udøve dine rettigheder som registreret.

Vi bestræber os på, at al persondataoverførsel til tredje lande sker i henhold til legale overførselsmekanismer. Når vi anvender sociale medier, Google Analytics eller andre værktøjer fra en anden leverandør, er USA ofte det tredje land udenfor EU og EES, som dine personoplysninger overføres til. Overførslen baseres i dette tilfælde på standardaftaleklausuler i aftalen med leverandøren, og overførslen er også forenet med komplementerede teknologiske beskyttelsesforanstaltninger ved behov.

Vil du vide mere om vores behandling af din persondata, kontakt os her.

Senest opdateret: 2021-05-17