OPSKRIFT

Fyldt proteinvaffel

En mættende vaffel, fyldt med kylling, pesto og mozzarella. En sjov og anderledes variant af den klassiske varme sandwich og der her er desuden både sund og fyldt med protein! Den perfekte madret at tage med ud i naturen. Nem og hurtig at tilberede og kan let pakkes ind i lidt stanniol og tage med når du er på farten.

Ingredienser

1 – 2 portioner, 2 vafler 

1 ½ dl Instant Oats, Star Nutrition 

1 skefuld proteinpulver

1 dl valgfri mælk

1 dl Liquid Egg Whites, Star Nutrition 

1 tsk. bagepulver

1 knsp. salt

Lidt kokosolie till stegning


Fyld:

1 Kyllingebryst

1 spsk. grøn pesto

1 pk mozzarella (125 g) 

lidt rucolasalat

Lidt frisk basilikum

Sådan gør du

1. Bland havremel. Proteinpulver, salt og bagepulver sammen i en skål.

2. Tilsæt mælk og æggehvide og rør det sammen til en jævn blanding. 

3. Tilsæt evt. lidt vand hvis den bliver for tyk i konsistensen.

4. Strø salt og peber på kyllingen og steg den i olie til den er gennemstegt.

5. Varm vaffeljernet op og smør det med lidt kokosolie. Steg vaflerne til de har fået en gyldenbrun farve.

6. Pestoen smøres på begge vafler og lidt mozzarella smuldres på den ene. 

7. Læg skiveskåret kylling på vaflen og fyld på med rucolasalat, basilikum og salt og peber efter din smag.

8. Læg den anden vaffel ovenpå og steg dobbeltvaflen i vaffeljernet igen ind til osten er smeltet lidt. 

9. Nyd den på en tallerken eller pak den ind i stanniol og tag den med ud i naturen!

Ernæringsdeklaration

Ernæring for hele opskriften

• Energi 744 kcal

• Fedt 23 g

• Kulhydrater 36 g

• Protein 96 g

Køb produkterne fra opskriften
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
49 kr
Mest solgte
Køb flere, spar mere
Mest solgte
Køb flere, spar mere
64 kr
Køb flere, spar mere
99 kr