Opskrift: Peanut Butter Protein Blondies

Proteinrige kager med jordnøddesmør og chokolade. Så enkle, men så gode!

Ingredienser (9 stykker)

Næringsindhold per stykke

  • Kulhydrater 11,7 g
  • Protein 7,3 g
  • Fedt 5,9 g
  • Energi 139 kcal

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 175 C.
  2. Find en kageform på ca 20x20 cm. (mindre form fungerer også vær blot opmærksom på at de skal have længere tid i ovnen). Beklæd formen med bagepapir i bunden og op langs kanterne.
  3. Hæld alle ingredienserne foruden chokoladen i en stor bunke og mix med en stavblender. (eller anvend en foodprocessor)
  4. Hæld dejen i formen. Hak chokoladen i mindre stykker og strø over dejen.
  5. Bag i midten af ovnen i ca. 10-15 minutter. Sørg for at den ikke får for lang tid, den skal være lidt klæbrig i midten. Hold øje - så lidt som et minut for meget kan gøre, at den bliver tør.
  6. Tag kagen ud af ovnen og lad afkøle, skær derefter i 9 stykker. Kan opbevares i fryseren op til 3 måneder.

Køb produkterne fra opskriften
Mest solgte
+ 26 varianter
Mest solgte
+ 26 varianter
249 kr
Køb
Køb
Mest solgte
Køb flere, spar mere
+ 1 variant
Mest solgte
Køb flere, spar mere
+ 1 variant
79 kr
Køb
Køb
Mest solgte
Køb flere, spar mere
Mest solgte
Køb flere, spar mere
64 kr
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
74 kr
Køb flere, spar mere
25 kr
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
23 kr

Andre opskrifter

Om Sanna Backman

Mit navn er Sanna Backman og jeg har lavet denne opskrift, og jeg er personlig træner og kostvejleder. Alle mine opskrifter er uden tilsat sukker og med et højt proteinindhold. Min filosofi er, at det skal være enkelt at spise sundt!