Sukrin Fiberbrød er en brødblanding, der giver et fiberrigt og proteinrigt brød. Det er nemt at bage og er ideelt til dem, der ønsker et næringsrigt alternativ. Brødet er fri for æg og inulin, hvilket gør det vegansk og mere skånsomt for maven. For at bage blandes brødblandingen med vand, formes til brød eller ruller og bages i ovnen.
Brødet kan opbevares i køleskabet eller fryses for længere holdbarhed.
Næringsindhold | Pr. 100 g |
---|---|
Energi | 707 kJ / 169 kcal |
Fedt | 9,2 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g |
Kulhydrater | 2,3 g |
Heraf sukkerarter | 0,7 g |
Kostfibre | 17 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1,3 g |
Ingredienser: Frø og kerner (solsikke, psyllium, sesam, græskar, hørfrø), fibre (sukkerroe, havre, ærte), sesammel, ærteprotein, fedtreduceret hørfrømel, smagsforstærker (erytritol), mineralsalt (kaliumklorid, natriumklorid), hævemidler (difosfat, natriumbikarbonat).