Opskrift: Protein Hazelnut Cream Brownie

Denne opskrift vil give success på kagebordet! Pynt med friske bær og nyd uden dårlig samvittighed.

Ingredienser (8 bitar)

Næringsindhold per stykke

  • Kulhydrater 11,8 g
  • Protein 11 g
  • Fedt 15,6 g
  • Energi 234 kcal

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 175 C.
  2. Bland alle ingredienser med en stavmixer indtil du får en tyk og glat dej.
  3. Hæld dejen i en smurt form med aftagelige kanter (Anvend en form på ca 20 cm i diameter). Bland hazelnut cream ned i dejen og rør let rundt så den blandes med dejen.
  4. Bag i ovnen i ca. 15 minutter. Tjek kagen efter 10 minutter og hold øje så den ikke bliver for hård, den skal være klæbrig i midten.
  5. Lad afkøle og server gerne med bær og is.

Køb produkterne fra opskriften
Mest solgte
10%
+ 9 varianter
Mest solgte
10%
+ 9 varianter
197 kr
219 kr
Køb
Køb
Køb flere, spar mere
99 kr
Køb flere, spar mere
64 kr
+ 2 varianter
39 kr
Køb
Køb

Andre opskrifter

Om Sanna Backman

Mit navn er Sanna Backman og jeg har lavet denne opskrift, og jeg er personlig træner og kostvejleder. Alle mine opskrifter er uden tilsat sukker og med et højt proteinindhold. Min filosofi er, at det skal være enkelt at spise sundt!