Cremet og himmelsk god is med smag af chokolade og hasselnødder. Kan med fordel toppes med mørke chokoladenips, chokoladesirup og hakkede hasselnødder. Den her iskolde og cremede dessert er lavet helt ude sukker, men er alligevel sød og fuld af smag!

Ingredienser

4 Portioner

200 g kold kokosfløde/kokosmælk på dåse

100 ml valgfri slags mælk

1 frossen banan

1 spsk. granuleret stevia

50 g Whey-80 Chocolate Hazelnut Nougat, Star Nutrition 

30 g kakao

1 spsk. hakkede hasselnødder 

1 spsk. kakaonips

Ev. Hazelnut Cream, Star Nutrition

Instruktioner

1. Bland alle basisingredienser sammen i en mixer (vent med hasselnødder og kakaonips)

2. Hæld blandingen op i en form beklædt med bagepapir og strø de hakkede hasselnødder og kakaonips ud over.

3. Stil formen i fryseren i mindst 2-3 timer, indtil isen har sat sig ordentligt.

4. Inden servering kan du med fordel lade den stå rumtempereret nogle minutter

5. Værsgo at nyde!

Ernæringsdeklaration

Ernæring per portion

• Energi 228 kcal

• Fedt 14 g

• Kulhydrater 12 g

• Protein 13 g

Køb produkterne fra opskriften
Mest solgte
+ 30 varianter
Mest solgte
+ 30 varianter
782 anmeldelser
229 kr
Køb
Køb
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
46 anmeldelser
64 kr

Flere opskrifter