
Chokolade- og hasselnøddeis
Cremet og himmelsk god is med smag af chokolade og hasselnødder. Kan med fordel toppes med mørke chokoladenips, chokoladesirup og hakkede hasselnødder. Den her iskolde og cremede dessert er lavet helt ude sukker, men er alligevel sød og fuld af smag!
Ingredienser
4 Portioner
200 g kold kokosfløde/kokosmælk på dåse
100 ml valgfri slags mælk
1 frossen banan
1 spsk. granuleret stevia
50 g Whey-80 Chocolate Hazelnut Nougat, Star Nutrition
30 g kakao
1 spsk. hakkede hasselnødder
1 spsk. kakaonips
Ev. Hazelnut Cream, Star Nutrition
Instruktioner
1. Bland alle basisingredienser sammen i en mixer (vent med hasselnødder og kakaonips)
2. Hæld blandingen op i en form beklædt med bagepapir og strø de hakkede hasselnødder og kakaonips ud over.
3. Stil formen i fryseren i mindst 2-3 timer, indtil isen har sat sig ordentligt.
4. Inden servering kan du med fordel lade den stå rumtempereret nogle minutter
5. Værsgo at nyde!
Ernæringsdeklaration
Ernæring per portion
• Energi 228 kcal
• Fedt 14 g
• Kulhydrater 12 g
• Protein 13 g