Brunkager er vel nået af det som der bliver serveret mest af til kaffen her under december – ingen jul uden brunkager! Og du kan faktisk selv bage dem med ekstra protein og uden tilsat sukker eller mel og så bliver det jo bare endnu bedre! Hver eneste brunkage (som er ret så stor) indeholder kun omkring 50 kcal. Så du kan lige så godt spise dem alle sammen helt selv!

Ingredienser

20 kager

160g Instant Oats, Star Nutrition

60g Whey-80 Gingerbread Cookie Dough, Star Nutrition

1 tsk brunkage krydderi 

2 spsk. granuleret stevia

1/2 tsk bagepulver 

2 spsk. margarine/smør

50 ml Liquid egg whites, Star Nutrition

50 g æblesovs/mos

Instruktioner: 

1. Bland alle de tørre ingredienser sammen

2. Tilsæt herefter alle de ”våde” ingredienser.

3. Når dejen bliver for tyk, så kan du med fordel anvende dine hænder for at ælte dejen

4. Rul dejen ind i plastfilm og lad den hvile i mindst 1 time.

5. Rul dejen ud på en overflade med en smule mel og tryk kager ud med kageforme.

6. Læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

7. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10-12 minutter.

8. Lad dem kølne af inden de dekoreres. 

9. Vær så god at nyde!

Ernæringsdeklaration

Ernæring per kage (uden glasur)

  • Energi 52 kcal
  • Fedt 2 g
  • Kulhydrater 5 g
  • Protein 4 g
Køb produkterne fra opskriften
Mest solgte
+ 26 varianter
Mest solgte
+ 26 varianter
249 kr
Køb
Køb
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
49 kr
Mest solgte
Køb flere, spar mere
Mest solgte
Køb flere, spar mere
64 kr

Flere opskrifter